Huolettaako hiustenlähtö? – Turun Peruukkiliike Hyvärinen tarjoaa hiustenlähdön hoitoa

Kaikki yhteystietomme

Hiustenlähtö on monelle pienen kriisin paikka, sillä ovathan hiukset yksi näkyvin osa ulkonäköämme. Hiuslaser Hyväriseltä saatava Laser Hair Care -hiuslaserhoito on sekä turvallinen että tehokas keino hiuspohjan verenkierron ja siten myös hiustenkasvun aktivoimiseen.

Minkälaisia tuloksia hiuslaserhoidolla saadaan aikaan?

Hiuslaserilla tehtävillä hoidoilla saadaan alkanut hiustenlähtö yleensä pysähtymään ja tilanne saadaan palautettua muutaman vuoden takaiselle tasolle. Hiuslaserhoidoilla on elvyttäviä ja parantavia vaikutuksia myös hilseilystä, kutinasta ja psoriasiksesta kärsiville.

Miten hiuslaser toimii?

Laser Hair Care -hoitolaite on alan kehittyneimpiä teknisiä ratkaisuja – se on tehokas, mutta myös turvallinen ja tutkittu. Laser Hair Care 3000 on kehitetty Ruotsissa, ja se täyttää yhteispohjoismaiset sekä suomalaiset sähkö- ja työterveysmääräykset. Sen tehokkuus on säädetty juuri optimaaliselle voimakkuudelle, jotta hoidoilla saadaan toivottuja tuloksia vahingoittamatta herkempääkään ihoa.

Kenelle Laser Hair Care -hiustenhoito sopii?

Laserhoito on tehokas apu sekä naisille että miehille, jotka kärsivät hiustenlähdöstä tai päänahan ongelmista, kuten hilseestä tai psoriasiksesta.

Kuinka nopeasti hiuslaser tuo tuloksia?

Itse laserhoitoja tehdessäni olen havainnut hiustenkasvun aktivoituneen jo seitsemännen hoitokerran jälkeen. Perinteiseen hiustenlähdön ongelmaan tarvitaan kokonaisuudessaan yleensä noin 15 hoitokertaa. Näkyvimmät tulokset voidaan havaita noin viiden viikon sisällä hoitojen aloittamisesta. Kutinaan, hilseilyyn ja psoriasiksen oireisiin tehoaa yleensä 10 hoitokertaa.

Ennen laserhoitoa, hoidon aikana ja hoitojen jälkeen

Laserhoitoon tullessasi hiusten tulisi olla pestyt, puhtaat ja kuivat, jotta hoidolla saadaan aikaan parhaat mahdolliset lopputulokset. Laserhoidossa käytetään laserhoidoille tarkoitettuja pesu- ja hoitotuotteita. 


Psoriasis-asiakkaiden ja pahasta hilseilystä kärsivien tulisi myös harjata hiukset huolellisesti. Mitä puhtaampi päänahka on, sitä tehokkaammin hoito toimii ja pääsee stimuloimaan päänahkaa.

Itse laserhoito tuntuu rentouttavalta ja miellyttävältä. Hiushoito aktivoi päänahan verenkiertoa, josta johtuen monilla asiakkailla
hoito saa aikaan lämmöntuntua ja pientä pistelyä.

Hoitojakson jälkeen asiakas tuntee yleensä hiuksensa tuuheammaksi ja hyväkuntoisemmiksi.


Älä murehdi hiustenlähtöä pidempään, vaan sovi aika tutustumiskäynnille Hiuslaser Hyväriseen.

laserhair care

Hiuslaser-testiryhmämme kuvat

Testiryhmästä Reijo ja Nico. Kuvat ennen ja jälkeen hoitojen. Hoito jatkuu vielä.