Eerikinkadun Peruukkiliike Hyvärinen
Hiuslaser Hyvärinen

Alansa ykkönen Turun keskustassa –  jo lähes 50 vuoden ajan

Lämminhenkinen ja asiansa tunteva peruukkiliikkeemme sijaitsee Turun keskustassa, tavaratalo Wiklundin viereisessä Ilmarinhovin valopihassa. Laajasta valikoimastamme löytyy jokaiselle luonnollisen tuntuinen peruukki tai hiuslisäke. Meiltä saat rauhallisen opastuksen ja tuoteneuvonnan sekä kirjalliset hoito-ohjeet mukaan kotiin. Asiakaspalvelijallamme on omakohtaista kokemusta alopeciasta, erilaisista hoidoista ja peruukin käyttämiseen liittyvistä asioista, joten olet hyvissä käsissä ! Meiltä löydät uusimmat mallit, luonnollisen tuntuiset ja mukavanoloiset peruukit.                  

  • Huomioimme tarpeesi ja toiveesi parhaamme mukaan. 
  • Olemme Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hyväksymä palvelusetelituottaja.
  • Laaja valikoimamme takaa oikean mallin ja värin löytymisen nopeastikin.

Ellen Wille - mallisto:      Ellen Wille on arvostettu ja korkeasta laadustaan kansainvälisesti palkittu peruukinvalmistaja/brändi.  Hair Society  (käsintehdyt, kevyet) Luxury Class (100 % käsintehdyt ja erittäin kevyet)  Prime Power (aitohius + lämpökäsitelty kuitu, käsityötä)  Pure Power (aidot hiukset)  Annika Hansen  (Lifestyle-peruukit)  Perucci  (uuden sukupolven peruukit)  Raquel Welch (taattua laatua joka lähtöön)

Belle Madame   aitohiusperuukit (myös lapsille)

Sentoo Collection  hienolaatuiset, lämmönkestävät kuituhiusperuukit.

Revlon,  Henry Margu ja Envy Wigs   peruukit, myös pitkät hiusmallit.

Voit tuoda peruukkisi korjattavaksi tai huollettavaksi meille. Huollamme myös hiuslisäkkeitä. Sinua palvelee peruukkiasiantuntija Tarja Laaksonen o.s. Hyvärinen ja hänellä on yli kahdenkymmenvuoden kokemus peruukki alasta.

Ota yhteyttä ja soita : 02-231 9277  niin jutellaan lisää ! 

Tuotteemme

Laaja valikoimamme kattaa peruukit niin keinokuidusta, lämpökäsiteltävästä kuidusta kuin aidosta hiuksestakin – aina huippulaadulla ja ammattitaidolla!

Hoito

Peruukin tai hiuslisäkkeen säännöllinen hoito ja pesu lisäävät niiden käyttöikää. Tutustu alla oleviin ohjeisiimme!

Muuta

Hiustenlähtöön voivat vaikuttaa monet asiat – perintötekijät, sairaudet, lääkkeet, hormonitoiminnan vaihtelut, ihosairaudet tai stressi.

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *